• Dolar
    32.326
  • Euro
    34.799
  • Ç.Altın
    3.976
  • Altın
    2.411
KIRIKKALE
22°
05:18

Öğleye kalan Süre

Kırıkkale Belediyesinin tabelası değişti! Ahmet Önal görevine başladı

31 Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, mazbatasını aldı. Kırıkkale Belediyesinin tabelasına Türkiye Cumhuriyeti (T.C) eklenirken, Önal görevini devraldı.


Kırıkkale Belediyesinin tabelası değişti! Ahmet Önal görevine başladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, “Başlıyoruz”

Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, “Başlıyoruz”

MAZBATASINI ALDI

31 Mart Mahalli idareler Seçimlerinde yüzde 49,90 oy alarak Kırıkkale Belediye Başkanı seçilen CHP’li Ahmet Önal, Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Kaya’dan mazbatasını aldı. Daha sonra büyük bir kalabalıkla Kırıkkale Belediyesine yürüyen Önal, belediye önünde düzenlenen devir teslim töreninde vatandaşlara hitap etti. Önal konuşmasında, “Benim için en büyük madalya, benim için en büyük rütbe, bu kentin bir evladı olmak, bu kentte sizlerle beraber yaşıyor olmak. İyi ki sizinle beraberim. Bu gün çok gururluyum. Bugün heyecanım çok yüksek. Yerimizde duramıyoruz. Bir an önce hizmete başlamak istiyoruz. Yola çıkarken şunu dedik; ‘Ahmet Önal bu kenti 200 bin Kırıkkaleli ile beraber yönetecek’ sözümü tutacağım. Hiçbir ayrım yapmayacağım. Benim için oy veren yada oy vermeyen ayrımı yoktur. Benim için şucubucu yok. Benim için şuralı buram yok. Benim için insan var insan”

ÖNAL, “ARTIK BU KENTTE HİÇ KİMSE YALNIZ DEĞİL”

Önal, “Herkesi kucaklayacağız, Herkesle sarılacağız, Herkesle beraber yürüyeceğiz. Herkesle omuz omuza, beraber yürüyeceğiz. Kucaklaşacağız, birleşeceğiz. Hep birlikte güzel Kırıkkale'mize hizmet edeceğiz. Söz veriyorum, söz veriyorum. Hemşehrilerim bana güvendi. Bundan sonra Kırıkkale Belediyesiyle halkımızı kucaklaştıracağız. Kırıkkale Belediyesi'yle halkımızın altındaki duvarları yıkacağız. Bundan böyle problemi olan, derdi olan, herkes Kırıkkale Belediye’ne gelebilecek. Artık bu kentte hiç kimse yalnız değil. Artık bu kentte hiçbir gariban yalnız değil. Artık bu kentte kadınlarımız yalnız değil. Bu kentte gençlerimiz, emeklerimiz yalnız değil, bu kentin arkasında Kırıkkale Belediyesi var. Hayırlı uğurlu olsun”

KIRIKKALE BELEDİYESİ TABELASINA ‘T.C’ EKLENDİ

Önal, “Hep şunu söyledim. Ahmet Önal, siyasi fikri ne olursa olsun. Görüşü ne olursa olsun, daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun Ahmet Önal herkesin adayı dedim. Görüyorum ki Ahmet Önal herkesin adayı olmuş. Bu gün Bismillah diyerek başlıyoruz. Kırıkkale Belediyesi tabelasında Türkiye Cumhuriyeti Kırıkkale Belediyesi yazıyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. Konuşmanın ardından makama çıkan Kırıkkale Belediye Başkanı Önal, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan görevi teslim alarak görevine başladı.

İlginizi Çekebilir

KKÜ yerli tavukları korumaya aldı

İlginizi Çekebilir

Kırıkkaleli emekliler dikkat! 5000 TL emekli ikramiyesi için tarih verildi!

İlginizi Çekebilir

Balışeyh Gençlik Merkezi arı gibi çalışıyor

Haber Yorumları

Yorum Yaz

38123

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#